fbpx

Ez a nyár most más lesz! Regisztrálj és nyerj!

Készen állsz a játékra? Regisztrálj a játékra vásárlási azonosítóddal és kerülj be a szerencsés nyertesek közé. Rengeteg nyeremény áll rendelkezésünkre, így Te is esélyes lehetsz valamelyik csoda termék vagy utalvány egyikére!

Nevezz be a nyereményekre vásárlási azonosítóddal!

Hogyan vehetsz részt a játékon?

Vásárolj bármelyik Iventeres eseményre jegyet június 5. és augusztus 10. között.

Látogass el az iventer.hu/nyeremeny oldalra és töltsd fel a vásárlási / rendelési azonosítód.

Figyeld e-mail címed, mert lehet te leszel a szerencsés nyertesek egyike!

Figyeld e-mail címed, mert lehet te leszel a szerencsés nyertesek egyike!

Látogass el az iventer.hu/nyeremeny oldalra és töltsd fel a vásárlási / rendelési azonosítód.

Vásárolj bármelyik Iventeres eseményre jegyet június 5. és augusztus 10. között.

Miket nyerhetsz?
Regisztrálj a nyereményjátékra!
A Nyereményjáték támogató partnerei
GY.I.K.

Gyakran feltett kérdések a nyereményjátékkal kapcsolatban.

A Nyereményjáték június 05.-től augusztus 10.-ig tart.

2024. június 05. és augusztus 10. között vásárolt jegyed rendelésazonosítójával tudsz az iventer.hu/nyeremeny oldalon regisztrálni és bekerülni az esélyes nyertesek közé.

Az IVENTER eseményeire az alábbi linken tudsz jegyet vásárolni: https://fairmedia.livetickethub.hu/browse

Rendeléskor a visszaigazoló e-mailben láthatod, illetve a jegyed jobb felső sarkában “Rendelésazonosító” szöveg alatt is megtalálható!

Csak 18 éven felüliek vehetnek részt a Nyereményjátékban.

Javasoljuk a Spam (vagy Levélszemét) mappa ellenőrzését, valamint a gyakoribb e-mail fiók szolgáltatók használatát. Amennyiben nem érkezett meg 1 nappal elteltével sem a visszaigazolást, akkor kérjük írj e-mailt nekünk a kapcsolat@iventer.hu-ra. E-mail tárgyaként feltüntetni kérjük a “Játék Support” kifejezést a gördülékenyebb ügyintézés érdekében.

Játékszabályoknak megfelelő és érvényes rendelés azonosító megadásával lehet felkerülni a Játékos listára, ahonnan rendszeresen sorsolunk a Nyereményjáték ideje alatt.

Csak a Nyereményjáték ideje alatt (június 05.- augusztus 10.) vásárolt jegyekhez kapcsolódó rendelés azonosítóval lehet részt venni a Játékban.

Egy rendelés azonosítóval egyszeri lehetőség van nyerni, amennyiben többször is vásárolt egy személy a Nyereményjáték ideje alatt, akkor mindegyik rendelés azonosítójával részt vehet a játékban.

Írj nekünk e-mailt kérdéseddel kapcsolatban a kapcsolat@iventer.hu-ra. Az e-mail tárgyaként tüntesd fel kérjük, hogy “Nyereményjáték”.

Ügyfélszolgálatunk próbál mindig a leghamarabb választ adni, de az is előfordulhat, hogy elkeveredik egy-egy levél, ezért amennyiben 3 munkanapon belül nem küldünk választ, írj nekünk újból egy e-mailt.