fbpx
Képernyőfotó 2022-09-17 - 17.23.14

Gundel Takács Gábor: Na EZ az amit nem kéne

Gundel Takács Gábor sportriporter, műsorvezető és Táncsics Díjas újságíró a magyar média világának megkerülhetetlen alakja. Elmondása szerint az életben nem az anyagi javak hajhászása, hanem a szabad és felszabadult szellemiségű döntéshozatal a legfontosabb. Legalább is pár éve Szegeden egy előadás keretein belül ezt emelte ki, és most ISMÉT előadása lesz Budapesten a Twentysix-ben!

Gábor elmondta, hogy sokszor találkozott olyannal, hogy az emberek megbánták, hogy mások elvárásainak próbáltak megfelelni, ahelyett, hogy saját ambícióiikon dolgoztak volna. Véleménye szerint ez egy súlyos hiba amit az ember halálos ágyán igencsak meg tud bánni, azonban akkor már sajnos késő.

„És ha tudja, hogy valamit kéne csinálni csak mint mondanak majd mások, akkor tudja, hogy na ez az amit nem kéne és meg fog bánni!  (…) Ez a fontos: a harmóniád, a bátorságod, az őszinteséged, az életed megélése.” – mondta el a sportriporter.

 

Az október 19.-én megrendezésre kerülő előadás témája nem csak az önmegvalósítás, hanem a célkitűzés, a szakmai és magánéleti sikerek elérése és a motiváció. A rendezvény a Sikersztorik kulturális programsorozat része melynek célja az edukálás és a szórakoztatás összevonása illetve a lehetőségteremtés az emberek számára, hogy sikeres személyektől tanulhassanak közvetlenül!

 

Amennyiben érdekel Gundel Takács Gábor Budapesti előadása, vásárold meg jegyed most!